Oktatás

Referenciaként több mint 60 tábor, tanfolyam tapasztalatait gyűjtöttem össze, valamint szakoktatói, vizsgaelnöki, kamarai megbízotti tisztségeim alatt szerzett tudásom feljogosítanak az oktatásra. A tematika 19 év alatt kristályosodott ki, egymásra épülő, folyamatosan bővülő tudásanyag biztosítja a zökkenőmentes munkát.

Az eszközhasználat, valamint az anyag sajátosságai miatt minimum az átlagos 12 éves korú gyermek ügyességével, erejével, koncentrálóképességével biztosítható a sikerélmény, így elsősorban felnőttek oktatását vállalom.

Az érdeklődők számára szívesen tartok:

  1. egynapos képzést,
  2. 32 órás tanfolyamot,
  3. nyári tábort,
  4. szakmai bemutatót,

illetve ezen oktatási, bemutatási formák bármilyen kombinációját, más időtartamban (pl. hosszú hétvége), egyénre szabva. Tavasztól őszig egyéni tanulókat is várok műhelyemben.

A főzött, hántolt amerikai füzet előkészítve, válogatva, osztályozva, áztatva, személyre szabott mennyiségben biztosítom, a résztvevőknek csak a nedvesítést kell pótolni szóróflakonnal, vagy vizes szivaccsal. A kosárfonó pad, metszőolló, kés, verő- szurkálóvas, ár, szintén rendelkezésre áll, ezek élezve, karbantartva, rövid balesetvédelmi oktatás után használhatók. A jelentkező közösségeknek csak a helyszínt, személyenként kb. 2 m2-nyi alapterületet kell biztosítani, egy átlagos iskolai tanterem erre elegendő. Nem árt, ha vízvételi lehetőség, és takarítóeszközök is vannak. Jó munkát kívánok!

Az archívumban található galériák korábbi oktatásaim során készültek.